GuildPortal will be going offline (permanently) by the end of the month.
Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
ShoutBox
No shouts have been added yet.

Information
There are no info sections to display or you do not have sufficient rights to view them.
Game News
Welcome
Välkommen till Deltarikes officiella hemsida. Ikariams stormakt är tillbaka - Nu som Deltarike. Vi spelar på Delta där ingen skall skämmas för sina handlingar. Ingen känna sig skyldig. Vi gör vad vi vill, vara sig följderna är positiva eller negativa. Ingen kommer ihåg en fegis.

Våra riktlinjer är demokrati och krig. Vi har visserligen även Ikariams fredligaste byggare och intelligentaste forskare. Hos oss krävs det mer än bara en ansökan med åtta ord och ett frågatecken, som tillexempel "Hej får jag gå med i er allians?". Det räcker inte! Skriv en ansökan där du skriver om dig själv. Den ska såklart inte vara så Inrikesministern bara suckar för längden, och läser den inte. En vettig och klart godkänd alliansansökan kan se ut så här;

"Hej Y!
Mitt namn är X och jag är intresserad av att ansöka till er allians. Jag har inte varit med i någon annan allians på Delta och jag spelar också på Beta och Gamma. På Beta är jag Diplomat i Z och har därför erfarenhet om det området. Jag är också Ledare för W på Gamma och har lyft den alliansen till position 13 på topplistan. Motiveringen till att jag är intresserad att gå med i er allians är för att jag vill ha en del av er makt. Jag vill ha en blandning av olika spelare som får spela sitt get spel. Jag gillar att det inte finns några regler om hur man måste spela, inga regler om att man måste ha ett visst antal truppenheter och att man får fortsätta att satsa på det man är bäst på, kanske bygga eller forskning?"

En mindre "detaljerad" som också får ett godkänt kan se ut så här;

"Hej jag är intresserad av er allians. Jag har erfarenhet om allianser och poster, har varit Diplomat i en allians på Alpha och vill gå med i er stormakt! Jag gillar det ni säger och vill bli en trogen medlem hos ert förbund!"

 
Guild News
ArchivesRSS

Start!

Sirius, Nov 2, 11 2:45 PM.
Nu har Deltas stormakt kommit! Välkommen att ansöka! Vi söker personer till posterna Diplomat, Inrikesminister och General så har du erfarenhet, tveka inte, ansök idag! Alla medlemmar ska också vara aktiva i framröstningarna om respektiva poster, omröstningen startar 10 november och pågår fram till 20 november. Alla intresserade kan kontakta Sirius ingame.
Schedule
Online Now
There are   members online.
Gallery
The gallery has no images yet.
Voice Chat
No voice server has been configured yet.
Recruiting
Service Updates
MoreRSSFacebook
Advertisement
So-and-so has logged on!
%title%
%message%